De evenementensector in de schijnwerpers

ShowTex is een Belgisch bedrijf uit het Antwerpse met vestigingen op vier continenten. Als wereldwijd leider in het ontwikkelen, produceren en installeren van de meest innovatieve vlamwerende podiumdoeken, ophangsystemen, projectieschermen, spiegelfolies, netten en podiumaccessoires helpt deze dynamische firma de ideeën en visies van decorontwerpers waar te maken. Bij het bedenken en uitvoeren van textielprojecten voor kantoren, theaters, musea, concerten en evenementen komt heel wat techniek kijken.

Voor een internationaal bedrijf is de communicatie van pakkende projectbeschrijvingen in meerdere talen van groot belang om het gewenste doelpubliek te bereiken en inspiratie te bieden door de vele mogelijkheden in de gepaste bewoordingen overtuigend voor te stellen. Dit is tijdrovend, net zoals het samenstellen en vertalen van productcatalogi. Minder aantrekkelijk leesvoer zijn de installatiehandleidingen, maar ze zijn niet weg te denken en ook hier is duidelijke verwoording essentieel. Hiervoor kan ShowTex rekenen op de hulp van Anthologie zodat de marketingafdeling zich geen zorgen moet maken over het taalaspect en zich helemaal kan toeleggen op de promotie.

Renovatie Koninklijke Nederlandse Schouwburg Gent

De professionele vertalers en linguïsten van Anthologie verdiepen zich mee in de technische ontwikkelingen in de theater- en podiumtechnieken. Zo staan we garant voor hoogstaande en vlotte Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse vertalingen van project- en productbeschrijvingen, catalogi en installatiehandleidingen in de evenementensector.

Al Majlis in Madinat Jumeirah (Dubai)

https://www.showtex.com/nl