Handgemaakte gepersonaliseerde penningen

Iris Cuypers ontwerpt, slaat en verkoopt allerlei penningen. Dit zijn metalen plaatjes van koper of aluminium om bijvoorbeeld aan de halsband van je huisdier te hangen. De plaatjes bestaan in vele vormen. De meest courante vorm is rond, maar vierkant, zeshoek, een huisje of een organische vorm zoals een vlinder, valentijnshartje of hondenbotje zijn ook mogelijk.

Het slaan van de penningen met een koperen hamer.
Diverse lettertypes en figuurtjes.
Het assortiment motieven en lettertypes is met de jaren al flink toegenomen.

Op de plaatjes slaat Iris met stempels de door jouw gevraagde informatie. Dit kan de naam van je hond of kat en je telefoonnummer zijn. Als je huisdier zou ontsnappen, kan de vinder je bellen aan de hand van de gegevens op het plaatje. Je kunt er ook een tekst of een toepasselijk motief bij kiezen.

Het hoeven niet alleen hondenpenningen te zijn, je kunt ook een uniek plaatje als sleutelhanger laten maken met een tekst en motief die passen bij je karakter of interesse. Een eigen naamplaatje met persoonlijke decoratie kan handig zijn om bijvoorbeeld aan je sporttas of pennenzak te hangen. Ben je op zoek naar een origineel en toch betaalbaar cadeau, dan zijn de artisanale gepersonaliseerde penningen een ideale en veelzijdige oplossing. En zo kan je nog vele nuttige en leuke toepassingen bedenken.

Neem maar eens een kijkje op haar website en sociale media:

Etsy

Facebook

Youtube

Instagram

Lees ook het artikel van Guido Sanders op wijkkroniek.be